Floris ten Zijthoff - Flotidak Franeker

Een huis is uw kostbaarste bezit, uw dak zijn bewaker

Heeft u een lekkage aan uw dak? Dan loopt de schade al snel in de papieren. Zelfs een kleine lekkage heeft vaak al grote gevolgen. Wat is er dan mooier om zo’n dak met eigen handen te repareren? Ik zeg altijd: “Ieder dak is anders, maar elk gat kan dicht!”

En zo is het natuurlijk ook. Het is nog nooit voorgekomen dat het ons niet is gelukt om een dak te repareren. Die uitdaging is mijn drijfveer. Voor iedere klant de juiste oplossing vinden. Maar ook zorgen dat jongeren geïnteresseerd blijven in het vak. Opleiding mogelijk maken en jongeren een mooie toekomst bieden. Ook wanneer ze van ver komen. 

“Elk gat kan dicht!”

Het maakt niet uit of een gat groot of klein is. Het zal toch dicht moeten. Daar is creativiteit voor nodig. Daar halen we veel voldoening uit. Maar ook het reguliere dakdekken is natuurlijk prachtig om te doen.

Of het nou gaat om dakreparatie, vernieuwen van dakbedekking of aanbrengen van dakisolatie, er is bij Flotidak geen nee te koop. We werken daarbij voor zowel particulieren als bedrijven. Ook het vervangen van zinken of koperen dakgoten is iets waar we graag ons specialisme laten zien. 

Offerte Aanvragen?

Een 10 afleveren, dat is toch het mooiste wat er is?

Dakdekken is echt vakwerk. Een ambacht waarbij oog voor detail nodig is. Precies kunnen werken en nooit ‘even’ iets afraffelen. Dat gaat geheid lekken. Na vele jaren in loondienst wist ik het zeker. Dakdekken is mijn passie, maar met mijn eigen dakdekkersbedrijf kan ik nog veel meer mensen helpen.

Dakdekkers worden vaak gezien als ruwe bouwvakkers. Grote sterke kerels die zonder shirt op uw dak staan. Maar dat kan tegenwoordig ook anders. Hoe ze er ook uitzien, wanneer ze bij Flotidak werken is de kwaliteit gegarandeerd.

Een 10 afleveren is het mooiste wat er is. Dat is altijd ons doel.

Waarom Flotidak?

Mijn vader is erg creatief. Hij had al gezien dat ik geen studiebol was. Maar dingen maken en repareren, daar was ik goed in. Hij had me daarom al eens gezegd: “Jongen, als jij voor jezelf gaat beginnen, kies dan een naam die vragen oproept. Dat blijft hangen”

Zo ontstond dus Flotidak. Wat staat voor Floris timmerwerken en dakbedekking. Maar die naam staat ook voor kwaliteit en vakwerk. Maar dat kunnen andere klanten u beter vertellen met hun reviews:

Bekijk onze Reviews

Heeft u een uitdaging aan uw dak?

Neem dan snel contact met ons op. Ik vertel u graag hoe we het voor u oplossen.