ZINKWERK VERNIEUWEN OF VERVANGEN

Zinken dakgoten en/of koperwerk

10 JAAR PRODUCTGARANTIE

100% VAKWERK

OPTIONEEL: 5 X 10 JAAR PROJECTGARANTIE

Flotidak Dakdekkers Friesland

ZINKEN DAKGOOT EN GEVELBEKLEDING

Zinken dakgoten en regenpijpen geven uw woning een compleet andere uitstraling dan die van PVC. Om dit type goten te vervangen of repareren heeft u een ambachtelijke vakman nodig met veel kennis en ervaring van zink- en koperwerk.

Gevelbekleding van zink zorgt voor een unieke uitstraling van uw pand.

De voordelen van zinken gevelbekleding omvatten:

  • Duurzaamheid: Zink is extreem duurzaam en kan tot 100 jaar meegaan zonder significante degradatie, waardoor het een uitstekende langetermijninvestering is.
  • Onderhoud: Zinken gevelbekleding vereist minimaal onderhoud. Het ontwikkelt een patina naarmate het veroudert, wat extra bescherming biedt tegen de elementen.
  • Esthetiek: Zink heeft een moderne en aantrekkelijke uitstraling die zich goed leent voor hedendaagse architectuur. Bovendien, naarmate het ouder wordt, ontwikkelt het een unieke patina die de uitstraling kan verbeteren.
  • Milieuvriendelijk: Zink is volledig recyclebaar en heeft dus een lage impact op het milieu.
  • Flexibiliteit: Zink is zeer kneedbaar en kan worden gevormd om een verscheidenheid aan gevelvormen en -grootten te bekleden, waardoor architecten meer ontwerpvrijheid hebben.

Flotidak dakdekkers hebben dit specialisme in huis en helpen u dan ook graag.
Wilt u advies of meteen een offerte? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Flotidak Dakdekkers Friesland
Flotidak Dakdekkers Friesland

ZINKEN GOTEN EN HEMELWATERAFVOER

Een zinken dakgoot geeft uw woning veel meer uitstraling dan PVC. Hierdoor is het nog steeds de populairste keuze voor goten en HWA-afvoeren. Maar niet alleen voor het oog. Ook vanwege de positieve eigenschappen van zink wordt het veel toegepast.

Zink is vorstbestendig, sterk, heeft een lange levensduur en is relatief makkelijk te herstellen bij beschadiging. Ook bij zinken hemelwaterafvoeren profiteert u van deze eigenschappen. Wel is het belangrijk uw zinken dakgoten en afvoeren goed te onderhouden. Vuil hoopt zich makkelijk op en kan daardoor voor problemen zoals lekkages zorgen.

Gaat u liever niet zelf de ladder op? Ook dan helpen we u graag met bijvoorbeeld een periodiek onderhoud.

Flotidak Dakdekkers Friesland

KOPEREN DAKGOTEN EN HEMELWATERAFVOEREN

Koperen dakgoten zijn niet alleen schitterend om te zien, ze hebben ook een levensduur tot wel 80 jaar! Koperen goten staan bekend om hun exclusieve uitstraling. Ze worden ook veel toegepast bij rieten daken. Zinken dakgoten kunnen namelijk niet tegen zuur in het riet wat door regenwater wordt meegenomen.

Koperen hemelwaterafvoeren geven niet alleen een luxe uitstraling aan uw woning. In sommige gevallen zoals bij een rieten dak kunt u eigenlijk niet anders. En PVC hemelwaterafvoeren geven nu eenmaal niet de uitstraling die u wenst.

Flotidak Dakdekkers Friesland
Flotidak Dakdekkers Friesland

DIVERSE SOORTEN DAKGOTEN

De vorm van uw dakgoot heeft invloed op de stijl van uw huis. Zo past de meestvoorkomende bakgoot bijvoorbeeld goed bij een traditionele woning. Maar een mastgoot zal minder aanwezig zijn en daardoor misschien een betere keuze bij uw huis. Daarnaast is er ook nog een kilgoot. Dit is de goot die 2 schuin aflopende daken afdekt waar ze samenkomen. Vroeger werden daar ook nog zakgoten voor gebruikt, maar dat komt tegenwoordig niet veel meer voor. Dan is er nog de verholen goot. Dit is een type goot dat vrijwel onzichtbare is en daarom veel wordt toegepast bij dakkapellen.

ZINKEN OF KOPEREN DAKGOTEN / HELEMWATERAFVOEREN OF DAKBEDEKKING NODIG? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Beste Bezoeker

Wegens onvoorstelbare hoeveelheden regen in de laatste maanden kunnen wij helaas niet de service verlenen die u van ons gewend bent. Wanneer de weersomstandigheden het toelaten, doen wij er alles aan om u zo spoedig mogelijk te helpen. Wij danken u voor uw begrip.

Voor vragen kunt u ons bereiken op:
0517 222 025

Chat openen
1
Hulp nodig?
Vragen? Wij staan klaar voor u!
Gemakkelijk & snel antwoord op uw vraag.