DAKONDERHOUD FRIESLAND

Door de ervaren dakdekkers van Flotidak

10 JAAR PRODUCTGARANTIE

100% VAKWERK

OPTIONEEL: 5 X 10 JAAR PROJECTGARANTIE

DAKONDERHOUD IS ONTZETTEND BELANGRIJK VOOR UW WONING

Toch is het iets wat vaak wordt vergeten of overgeslagen door woningeigenaren. We zien dan ook vaak daklekkages door achterstallig onderhoud. Helaas zijn de kosten van reparaties aan uw dak vaak een stuk hoger dan die van dakonderhoud. Met bijvoorbeeld een periodiek onderhoudsabonnement bent u een stuk voordeliger uit dan bij reparaties. Neem vandaag nog contact op met dakdekkersbedrijf Flotidak Friesland en laat uw dak goed onderhouden.

DAKONDERHOUD LATEN UITVOEREN? EENMALIG OF PERIODIEK

PERIODIEK ONDERHOUD VAN UW DAK VOORKOMT HOGE KOSTEN

Reparaties aan uw dak zijn vaak kostbaar en gelukkig veelal te voorkomen door tijdig onderhoud. Tijdens dit onderhoud gaan onze dakdekkers uw dak en dakgoten controleren en schoonmaken. Ze legen uw dakgoten zodat opgehoopte bladeren niet voor lekkages zorgen. Takken, bladeren en andere troep verwijderen we van uw dak.

U hoeft dus niet zelf op een ladder met knikkende knieën deze toeren uit te halen. Dat is natuurlijk wel zo fijn! Wilt u meer weten over een onderhoudsabonnement voor uw dak of liever een eenmalige onderhoudsbeurt laten uitvoeren? Neem dan contact op met een van onze specialisten. We vertellen u er graag meer over.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Vragen? Wij staan klaar voor u!
Gemakkelijk & snel antwoord op uw vraag.