DAKINSPECTIE FRIESLAND

Ontdel hoe uw dak erbij ligt

10 JAAR PRODUCTGARANTIE

100% VAKWERK

OPTIONEEL: 5 X 10 JAAR PROJECTGARANTIE

Flotidak Dakdekkers Friesland

LAAT UW DAK CONTROLEREN OP GEBREKEN EN VOORKOM HOGE KOSTEN DOOR LEKKAGES

Met een dakinspectie weet u exact hoe uw dag erbij ligt. Voorkom schade aan uw dak en lekkages die hoge kosten met zich mee kunnen brengen. Laat uw dak inspecteren door een van onze ervaren dakdekkers. Na de inspectie ontvangt u een rapportage en vertellen we u exact wat er nodig is om uw dak in topconditie te krijgen én te houden. Voor reparaties en andere gebreken kunnen we direct een offerte voor u opstellen. Wanneer u dat wenst natuurlijk.

Vraag direct een dakinspectie aan of vraag advies aan een van onze specialisten.

Flotidak Dakdekkers Friesland
Flotidak Dakdekkers Friesland

PROBLEMEN AAN UW DAK OPSPOREN MET EEN DAK INSPECTIE

Lekkages kunnen meerder oorzaken hebben. Daarom is het belangrijk uw dak grondig te inspecteren. Bitumen dakbedekking kan uitdrogen, scheuren, krimpen of losraken wanneer dit niet goed aangebracht is. Ook kan een verouderde dakbedekking problemen geven wanneer er bijvoorbeeld water op het dak blijft liggen door opgehoopt vuil. Bij een dakinspectie komt een van onze ervaren dakdekkers uw platte of hellende daken inspecteren op zwakke plekken en andere gebreken.

Flotidak Dakdekkers Friesland

WAAROM EEN DAKINSPECTIE LATEN UITVOEREN?

Met name platte daken zijn gevoelig voor daklekkage. Vaak blijft er water op staan omdat er bladeren en ander vuil ophopen. Ook overlopende dakgoten door verstopping kunnen leiden tot lekkages van uw dak. Als professioneel dakdekkersbedrijf kunnen we niet alleen de problemen voor u in kaart brengen, we lossen ze ook graag voor u op.

Na een dakinspectie weet u precies wat er nu of de komende jaren nodig is om uw dak goed te houden en lekkages te voorkomen. In sommige gevallen is een dakrenovatie nodig, in andere gevallen volstaat periodiek onderhoud of dakreparatie.

Ook wanneer u op het punt staat een woning of garage te kopen is het verstandig een dakinspectie te laten doen. Hiermee voorkomt u kostbare verrassingen in de toekomst.

Flotidak Dakdekkers Friesland
Flotidak Dakdekkers Friesland

WAT KOST EEN DAKINSPECTIE

Voor niets gaat de zon op. Daarom is een dakinspectie bij Flotidak ook niet gratis. Wij bieden een complete dakinspectie. We lopen uw dak op alle punten na. We doen dus geen vlugge check met alleen de ogen, omdat het niets mag kosten. Maar een volledige controle van alle belangrijke punten.

Daarom betaalt u bij Flotidak slechts een klein bedrag van 75 euro. Laat u vervolgens werkzaamheden aan uw dak door ons uitvoeren? Dan brengen we dit bedrag in mindering. In dat geval krijgt u dus tóch een kosteloze dakinspectie.

DAKINSPECTIE AANVRAGEN?

Flotidak Dakdekkers Friesland

CONTROLEPUNTEN DAKINSPECTIE

Dit zijn de punten waarop onze dakdekkers uw dak controleren tijdens een dakinspectie:

  • Staat van de draagconstructie
  • Weer-en windbestendigheid van het dak
  • Beschadigingen van de (bitumen) dakbedekking en afwerking
  • Losse naden van het dakleer en daklood
  • Algengroei en vuilophoping
  • Afwatering van uw dak
  • De conditie van dakgoten en afvoeren

Met periodiek onderhoud aan uw dak voorkomt u veel problemen. Ook voor dakonderhoud, dakreparatie en renovatie van uw dak kunt u bij een van onze ervaren dakdekkers terecht. We helpen u graag, ook wanneer u vragen heeft.

Neem voor een dakinspectie in Friesland contact met ons op. Een dakinspectie bij Flotidak kost u slechts 75 euro. Laat u daarna werkzaamheden door ons uitvoeren? Dan brengen we dit bedrag in mindering. In dat geval profiteert u van een gratis dakinspectie!

Flotidak Dakdekkers Friesland

Beste Bezoeker

Wegens onvoorstelbare hoeveelheden regen in de laatste maanden kunnen wij helaas niet de service verlenen die u van ons gewend bent. Wanneer de weersomstandigheden het toelaten, doen wij er alles aan om u zo spoedig mogelijk te helpen. Wij danken u voor uw begrip.

Voor vragen kunt u ons bereiken op:
0517 222 025

Chat openen
1
Hulp nodig?
Vragen? Wij staan klaar voor u!
Gemakkelijk & snel antwoord op uw vraag.