DAKDEKKER
Sneek

Kwaliteit en Betrouwbaarheid Gegarandeerd

Dakdekkers in Leeuwarden met de Olde Hove op de achtergrond.

Uw Deskundige Dakdekker in Sneek

Dakdekker in Sneek nodig? Flotidak staat voor u klaar. Onze dakspecialisten hebben jarenlange ervaring in het vervangen en onderhouden van allerlei soorten platte daken. Denk hierbij aan bitumen dakbedekking of kunststof dakbedekking. Flotidak is ook gespecialiseerd in het echte ambachtelijke dakdekkerswerk zoals zink- en koperwerk. Hiermee maken we de mooiste dakgoten en regenpijpen passend bij uw huis. Zoekt u een dakspecialist in Sneek? Dan bent u bij Flotidak aan het juiste adres.

Wilt u vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan vandaag nog contact op. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Dakdekker Sneek en omgeving

Met ruim 34.000 inwoners, is Sneek niet meer te missen als grote(re) stad van Friesland. De stad huisvest bijna 17.000 woningen. En iedere woning heeft een dak dat onderhoud en misschien wel isolatie of zonnepanelen nodig heeft. Of het nu gaat om nieuwbouwwoningen, woonboten of zelfs het dak van de Waterpoort. Flotidak is dé specialist voor onderhoud, vervanging of aanleg. 

Flotidak Dakdekkers Friesland

DAKWERKZAAMHEDEN SNEEK

Flotidak is uw ervaren dakdekker in Friesland gespecialiseerd in reparaties, vervangingen, isolatie, renovatie en onderhoud van platte daken.

dakdekker-friesland

DAKDEKKING

Uw dakbedekking vervangen, vernieuwen, of repareren? Dan bent u aan het juiste adres. Ook voor dakisolatie of zonnepanelen plaatsen.

dakdekker-flotidak

DAK INSPECTIE

Is uw dak aan vervanging toe? Dan wilt uw weten in welke mate en wat het gaat kosten? Een dakinspectie vertelt het u precies.

dakdekker-koper

ZINK- EN KOPERWERK

Zinken dakgotenof een koperen kraal? Bij Flotidak werken nog echte vakmensen die dit ambacht beheersen. Ontdek uw mogelijkheden!

Flotidak Dakdekkers Friesland

Wie is Flotidak Dakdekkers

Flotidak is dé dakdekspecialist van heel Friesland. Vanuit Franeker reizen onze experts heel Friesland door om daken te inspecteren, verbeteren of zelfs te vervangen. 

Onze dakdekkersdiensten in Sneek omvatten onder andere dakisolatie, dakinspectie, het vernieuwen of vervangen van uw dakbedekking, het repareren van rotte plekken en het aanleggen van groene (sedum)daken.

Flotidak werkt enkel met kwaliteitsproducten. Daarom bieden we u 10 jaar productgarantie. Dit bewijst dat onze focus op kwaliteit ligt. We maken duidelijke afspraken, goed contact en doen ons werk met passie en enthousiasme. Dat is namelijk wie wij zijn dakdekkers met passie voor het ambacht. Zo bieden we u en uw dak in Sneek en omstreken de beste service. 

ZOEKT U EEN DAKDEKKER IN SNEEK?
BEKIJK WAT WE VOOR U KUNNEN DOEN

BEOORDELINGEN

Klanten zijn tevreden over de professionele service en kwaliteit van Flotidak.nl bij het oplossen van diverse dakproblemen.

Vakkundig en snel opgelost

In 2017 het volledige dak van de garage laten vervangen na hevige lekkage. Vakkundig en snel opgelost, het ...
LEES MEER
J. Posthuma

Vakkundig en snel opgelost

In 2017 het volledige dak van de garage laten vervangen na hevige lekkage. Vakkundig en snel opgelost, het dak kan er weer 10 jaar tegenaan!
Vakkundig en snel opgelost
J. Posthuma

Flotte kerels, ruimen netjes op

  Floris en Jesse hebben ons dak met keihard werken weer helemaal in orde gemaakt. Flotte ...
LEES MEER
Gerda Herder

Flotte kerels, ruimen netjes op

  Floris en Jesse hebben ons dak met keihard werken weer helemaal in orde gemaakt. Flotte kerels, ruimen netjes op, en drinken gezellig (maar niet lang) een bakje mee.
Flotte kerels, ruimen netjes op
Gerda Herder

Harde werkers

Keurig werk, harde werkers, nette afwerking, kortom dik tevreden.
n van der Weide

Harde werkers

Keurig werk, harde werkers, nette afwerking, kortom dik tevreden.
Harde werkers
n van der Weide

Ik raad ze graag aan

Ze hebben een prachtig en goed dakje afgegeven. Ze waren erg vriendelijk en maakte tussendoor een ...
LEES MEER
Wendy Van der veer

Ik raad ze graag aan

Ze hebben een prachtig en goed dakje afgegeven. Ze waren erg vriendelijk en maakte tussendoor een paartje, maar namen hun werk wel serieus door hun goed aan te grenzen. Het zijn harde werkers. Ze namen vooral toen het af was nog even extra de tijd voor me.. Ze geven ook nog een 10 jaar garantie en dat is pas service en echt het geld waard. Het zijn toppers en ik raad ze graag bij jullie aan.
ik raad ze graag aan
Wendy Van der veer

Aardige meedenkende mensen

Floris en Wesley hebben en top service verleend. Dak van onze woonboot was tijdens een storm eraf gewaaid. ...
LEES MEER
Jan Aernoud van Eeken

Aardige meedenkende mensen

Floris en Wesley hebben en top service verleend. Dak van onze woonboot was tijdens een storm eraf gewaaid. Flotidak heeft snel en zeer vakkundig werk geleverd. Ook hele aardige en meedenkende mensen. Wij zijn hartstikke blij met ons mooie dak!
hele aardige en meedenkenden mensen
Jan Aernoud van Eeken

Dakbedekking laten vervangen

Dakbedekking laten vervangen op dak van 20 a 25 m2. L- vormig dak met ook nog hoogteverschillen, dus geen standaard ...
LEES MEER
Leendert Smidt

Dakbedekking laten vervangen

Dakbedekking laten vervangen op dak van 20 a 25 m2. L- vormig dak met ook nog hoogteverschillen, dus geen standaard dak. Wit bitumen laten plaatsen. Alles ziet er netjes en strak uit. Bedrijf reageert snel, komt afspraken na en werkt netjes. Vooralsnog dus dik tevreden!
Dakbedekking laten vervangen
Leendert Smidt

WAT IS DE STAAT VAN UW DAK?

Een lekkage ligt in 50% van de gevallen niet aan de dakbedekking.

Periodiek onderhoud aan uw dak in Sneek

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw dak. Zo haalt u meer uit uw investering en geniet u langer van een mooi dak in Sneek. Afhankelijk van de grootte en het materiaal van uw dak, is jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud aan te raden. Een bitumen dak heeft minder vaak controles nodig dan een sedumdak, bijvoorbeeld.

De specialisten van Flotidak verwijderen vuil, voorkomen stilstaand water en daarmee lekkages. Dit doen we door tijdige reparaties of vernieuwingen van de dakbedekking. Ook het legen van de dakgoten doen we graag voor u. U hoeft zelf het dak niet meer op.

Bent u op zoek naar een dakdekker in Sneek? Neem vrijblijvend contact op met onze dakspecialisten voor meer informatie en een offerte op maat. 

Flotidak Dakdekkers Friesland
Zinken dakgoten

Dakgoten en Regenpijpen in Sneek

Heeft u zinken dakgoten? Of wilt u graag elegante koperen regenpijpen aan uw woning in Sneek laten plaatsen? Dan is Flotidak uw expert. Met meer dan 18 jaar ervaring in het ambacht van zink- en koperwerk, zijn onze specialisten de dakexperts die u nodig heeft. We beheersen alle technieken, van gevelbekleding tot dakgoten en hemelwaterafvoer.

Wilt u meer weten over het buigen, knippen of solderen van zinken dakgoten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden voor uw woning in Sneek.

Dakinspectie Sneek nodig?

Wilt u weten wat de staat is van uw dak in Sneek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze dakdekkers komen graag bij u in Sneek langs voor een dakinspectie. Voor slechts 75 euro krijgt u een gedetailleerd rapport met de gebreken en verbeterpunten van uw dak.

En kiest u er daarna voor om de werkzaamheden door ons te laten uitvoeren? Dan wordt het inspectiebedrag in mindering gebracht op de eindfactuur. Dan is uw dakinspectie uiteindelijk toch nog kosteloos. 

Direct een offerte nodig voor een dakdekker in Sneek? Onze dakspecialisten staan voor u klaar, om al uw dakproblemen in Friesland te verhelpen en voorkomen.

Flotidak Dakdekkers Friesland

OFFERTE NODIG VOOR EEN DAKDEKKER IN SNEEK?

Beste Bezoeker

Wegens onvoorstelbare hoeveelheden regen in de laatste maanden kunnen wij helaas niet de service verlenen die u van ons gewend bent. Wanneer de weersomstandigheden het toelaten, doen wij er alles aan om u zo spoedig mogelijk te helpen. Wij danken u voor uw begrip.

Voor vragen kunt u ons bereiken op:
0517 222 025

Chat openen
1
Hulp nodig?
Vragen? Wij staan klaar voor u!
Gemakkelijk & snel antwoord op uw vraag.