DAKDEKKER
Leeuwarden

Kwaliteit en Betrouwbaarheid Gegarandeerd

Dakdekkers in Leeuwarden met de Olde Hove op de achtergrond.

Uw Deskundige Dakdekker in Leeuwarden

U zoekt een dakdekker in Leeuwarden om de problemen met uw dak vakkundig op te lossen? Flotidak staat klaar om u te helpen! Met jarenlange ervaring in het vervangen en aanleggen van bitumineuze dakbedekkingen, kunststof dakbedekkingen, zinkwerk, en meer, zijn wij het dakdekkersbedrijf in Leeuwarden voor al uw dakwerkzaamheden.

Neemt u voor vrijblijvend advies contact op. Wij komen graag bij u langs om uw situatie op te nemen en uw wensen met u door te spreken.

Dakdekker Leeuwarden en omgeving

Leeuwarden is met circa 127.000 inwoners de hoofdstad van Friesland. Volgens gemeente leeuwarden staan er (in 2024) circa 64.681 woningen in de stad. Ongeveer de helft hiervan is koopwoning. De laatste jaren zijn er veel nieuwe woningen gebouwd.

Voor alle oudere woningen staan onze dakdekkers voor u klaar wanneer u wilt verduurzamen, denk hierbij aan het isoleren van uw dak. Maar ook bij het vervangen van uw dakbedekking of het vernieuwen van uw dak helpen we uiteraard graag.

Flotidak heeft 18 jaar ervaring als dakdekker in Leeuwarden en omgeving. We zijn gespecialiseerd in diverse dakbedekkingstechnieken. Ons team is goed opgeleid en bezit de nodige veiligheidscertificaten.

Flotidak Dakdekkers Friesland

DAKWERKZAAMHEDEN LEEUWARDEN

Flotidak is uw ervaren dakdekker in Friesland gespecialiseerd in reparaties, vervangingen, isolatie, renovatie en onderhoud van platte daken.

dakdekker-friesland

DAKDEKKING

Uw dakbedekking vervangen, vernieuwen, of repareren? Dan bent u aan het juiste adres. Ook voor dakisolatie of zonnepanelen plaatsen.

dakdekker-flotidak

DAK INSPECTIE

Is uw dak aan vervanging toe? Dan wilt uw weten in welke mate en wat het gaat kosten? Een dakinspectie vertelt het u precies.

dakdekker-koper

ZINK- EN KOPERWERK

Zinken dakgotenof een koperen kraal? Bij Flotidak werken nog echte vakmensen die dit ambacht beheersen. Ontdek uw mogelijkheden!

Flotidak Dakdekkers Friesland

Wie is dakdekkersbedrijf Flotidak

Flotidak is gevestigd in Friese Franeker, een plaats vlakbij Leeuwarden. Een full-service dakbedekkingsbedrijf met een passie voor dakwerk. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder dakisolatie, dakinspectie, vernieuwen of vervangen dakbedekking, het herstellen van rotte plekken op het dak, het plaatsen van zonnepanelen en aanleggen groene daken (sedumdak).

Verder werken we alleen met kwaliteitsproducten en krijgt u als klant 10 jaar productgarantie. Kwaliteit, heldere afspraken en enthousiasme staan hoog in het vaandel. Zo komen we tot de best mogelijke oplossing voor u én uw dak.

ZOEKT U EEN DAKDEKKER IN LEEUWARDEN?
BEKIJK WAT WE VOOR U KUNNEN DOEN

BEOORDELINGEN

Klanten zijn tevreden over de professionele service en kwaliteit van Flotidak.nl bij het oplossen van diverse dakproblemen.

Vakkundig en snel opgelost

In 2017 het volledige dak van de garage laten vervangen na hevige lekkage. Vakkundig en snel opgelost, het ...
LEES MEER
J. Posthuma

Vakkundig en snel opgelost

In 2017 het volledige dak van de garage laten vervangen na hevige lekkage. Vakkundig en snel opgelost, het dak kan er weer 10 jaar tegenaan!
Vakkundig en snel opgelost
J. Posthuma

Flotte kerels, ruimen netjes op

  Floris en Jesse hebben ons dak met keihard werken weer helemaal in orde gemaakt. Flotte ...
LEES MEER
Gerda Herder

Flotte kerels, ruimen netjes op

  Floris en Jesse hebben ons dak met keihard werken weer helemaal in orde gemaakt. Flotte kerels, ruimen netjes op, en drinken gezellig (maar niet lang) een bakje mee.
Flotte kerels, ruimen netjes op
Gerda Herder

Harde werkers

Keurig werk, harde werkers, nette afwerking, kortom dik tevreden.
n van der Weide

Harde werkers

Keurig werk, harde werkers, nette afwerking, kortom dik tevreden.
Harde werkers
n van der Weide

Ik raad ze graag aan

Ze hebben een prachtig en goed dakje afgegeven. Ze waren erg vriendelijk en maakte tussendoor een ...
LEES MEER
Wendy Van der veer

Ik raad ze graag aan

Ze hebben een prachtig en goed dakje afgegeven. Ze waren erg vriendelijk en maakte tussendoor een paartje, maar namen hun werk wel serieus door hun goed aan te grenzen. Het zijn harde werkers. Ze namen vooral toen het af was nog even extra de tijd voor me.. Ze geven ook nog een 10 jaar garantie en dat is pas service en echt het geld waard. Het zijn toppers en ik raad ze graag bij jullie aan.
ik raad ze graag aan
Wendy Van der veer

Aardige meedenkende mensen

Floris en Wesley hebben en top service verleend. Dak van onze woonboot was tijdens een storm eraf gewaaid. ...
LEES MEER
Jan Aernoud van Eeken

Aardige meedenkende mensen

Floris en Wesley hebben en top service verleend. Dak van onze woonboot was tijdens een storm eraf gewaaid. Flotidak heeft snel en zeer vakkundig werk geleverd. Ook hele aardige en meedenkende mensen. Wij zijn hartstikke blij met ons mooie dak!
hele aardige en meedenkenden mensen
Jan Aernoud van Eeken

Dakbedekking laten vervangen

Dakbedekking laten vervangen op dak van 20 a 25 m2. L- vormig dak met ook nog hoogteverschillen, dus geen standaard ...
LEES MEER
Leendert Smidt

Dakbedekking laten vervangen

Dakbedekking laten vervangen op dak van 20 a 25 m2. L- vormig dak met ook nog hoogteverschillen, dus geen standaard dak. Wit bitumen laten plaatsen. Alles ziet er netjes en strak uit. Bedrijf reageert snel, komt afspraken na en werkt netjes. Vooralsnog dus dik tevreden!
Dakbedekking laten vervangen
Leendert Smidt

WAT IS DE STAAT VAN UW DAK?

Een lekkage ligt in 50% van de gevallen niet aan de dakbedekking.

Vergeet het periodiek onderhoud aan uw dak niet

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Zeker wanneer het om uw dak gaat, is jaarlijks of 2-jaarlijks periodiek dakonderhoud een absolute must. Vuil wordt van uw dak verwijderd, zodat er geen water blijft staan waar dit niet hoort. Lekkages worden voorkomen door op tijd in te grijpen en dakbedekking te repareren of vernieuwen. En uw goten worden geleegd zodat het water vrij kan stromen zonder dat u zelf met knikkende knieën een ladder op moet.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met een van onze specialisten voor een dakdekker in Leeuwarden, meer info en tarieven (op maat).

Flotidak Dakdekkers Friesland
Zinken dakgoten

Dakgoten en regenpijpen in Leeuwarden

Uw zinken dakgoten vernieuwen? Of mooie koperen regenpijpen laten maken? Dan heeft u vakmensen nodig die nog weten hoe het ambacht werkt. Bij Flotidak bent u aan het juiste adres! Met ruim 18 jaar en kennis en ervaring beschikken we over de benodigde vaardigheden om met zink en koper te werken.

Denk hierbij aan gevelbekleding, dakgoten en hemelwaterafvoer. Het buigen, knippen en solderen is dagelijkse kost voor onze zinkwerker. Meer weten? Dan direct contact op met een van onze specialisten.

Dakinspectie Leeuwarden nodig?

Weten wat de staat van uw dak in Leeuwarden is? Vraag dan een vrijblijvende dakinspectie aan. Voor slechts 75 euro ontvangt u een compleet rapport met alle gebreken en verbeterpunten aan uw dak. Laat u deze werkzaamheden door ons uitvoeren? Dan brengen we het bedrag voor de inspectie in mindering op de totaalsom. Zo kost een dakinspectie u uiteindelijk helemaal niets.

Liever direct een offerte voor een dakdekker in Leeuwarden? Onze experts staan klaar om u te helpen met al uw dakproblemen in Leeuwarden en omgeving.

Flotidak Dakdekkers Friesland

OFFERTE NODIG VOOR EEN DAKDEKKER IN LEEUWARDEN? 

Chat openen
1
Hulp nodig?
Vragen? Wij staan klaar voor u!
Gemakkelijk & snel antwoord op uw vraag.