DAKDEKKER
Heerenveen

Kwaliteit en Betrouwbaarheid Gegarandeerd

Dakdekkers in Leeuwarden met de Olde Hove op de achtergrond.

Uw Deskundige Dakdekker in Heerenveen

Zoekt u een deskundige dakdekker in Heerenveen? Flotidak is uw oplossing, we werken namelijk in heel Friesland. Als dakdekkers zijn we gespecialiseerd in het aanleggen en vervangen van bitumineuze en kunststof dakbedekkingen, zinkwerk en meer. Zoekt u een dakspecialist in Heerenveen? Dan bent u op de juiste plek beland.

Voor een vrijblijvend advies, neem contact met ons op. Onze experts komen graag bij u in Heerenveen langs voor een persoonlijke situatiebeoordeling en het bespreken van uw wensen.

Dakdekker Heerenveen nodig?

Heerenveen staat bekend om zijn sportieve karakter. Bekend van het schaatsen en voetballen en met circa 50.000 inwoners is het een dynamische plaats in Friesland. In 2024 zijn er ongeveer 22.000 woningen in Heerenveen, waarvan een groot deel koopwoningen zijn.

De regio heeft recent een groei in woningbouw ervaren. Flotidak staat klaar voor alle daken in Heerenveen, zowel de historische als de nieuwgebouwde. Of u nu uw dak wilt verduurzamen door isolatie, uw dakbedekking wilt vervangen, of een volledige dakrenovatie nodig heeft, ons team van vakbekwame dakdekkers biedt deskundige hulp.

Flotidak heeft 18 jaar ervaring als dakdekker in Heerenveen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in diverse dakbedekkingstechnieken. Ons team is goed opgeleid en bezit de nodige veiligheidscertificaten.

Flotidak Dakdekkers Friesland

DAKWERKZAAMHEDEN HEERENVEEN

Flotidak is uw ervaren dakdekker in Friesland gespecialiseerd in reparaties, vervangingen, isolatie, renovatie en onderhoud van platte daken.

dakdekker-friesland

DAKDEKKING

Uw dakbedekking vervangen, vernieuwen, of repareren? Dan bent u aan het juiste adres. Ook voor dakisolatie of zonnepanelen plaatsen.

dakdekker-flotidak

DAK INSPECTIE

Is uw dak aan vervanging toe? Dan wilt uw weten in welke mate en wat het gaat kosten? Een dakinspectie vertelt het u precies.

dakdekker-koper

ZINK- EN KOPERWERK

Zinken dakgotenof een koperen kraal? Bij Flotidak werken nog echte vakmensen die dit ambacht beheersen. Ontdek uw mogelijkheden!

Flotidak Dakdekkers Friesland

Wie is Flotidak Dakdekkers

Flotidak is uw vertrouwde dakdekkersbedrijf uit Franeker en breidt zijn expertise graag uit naar Heerenveen. Als full-service dakdekkersbedrijf zijn we gedreven door onze passie voor dakwerkzaamheden.

Onze dakdekkersdiensten in Heerenveen omvatten onder andere dakisolatie, dakinspectie, het vernieuwen of vervangen van uw dakbedekking, het repareren van rotte plekken en het aanleggen van groene (sedum)daken.

We hanteren enkel kwaliteitsproducten en bieden u 10 jaar productgarantie. Onze focus ligt op kwaliteit, duidelijke afspraken en enthousiasme, om zo de beste oplossing voor uw dak in Heerenveen te garanderen.

ZOEKT U EEN DAKDEKKER IN HEERENVEEN?
BEKIJK WAT WE VOOR U KUNNEN DOEN

BEOORDELINGEN

Klanten zijn tevreden over de professionele service en kwaliteit van Flotidak.nl bij het oplossen van diverse dakproblemen.

Vakkundig en snel opgelost

In 2017 het volledige dak van de garage laten vervangen na hevige lekkage. Vakkundig en snel opgelost, het ...
LEES MEER
J. Posthuma

Vakkundig en snel opgelost

In 2017 het volledige dak van de garage laten vervangen na hevige lekkage. Vakkundig en snel opgelost, het dak kan er weer 10 jaar tegenaan!
Vakkundig en snel opgelost
J. Posthuma

Flotte kerels, ruimen netjes op

  Floris en Jesse hebben ons dak met keihard werken weer helemaal in orde gemaakt. Flotte ...
LEES MEER
Gerda Herder

Flotte kerels, ruimen netjes op

  Floris en Jesse hebben ons dak met keihard werken weer helemaal in orde gemaakt. Flotte kerels, ruimen netjes op, en drinken gezellig (maar niet lang) een bakje mee.
Flotte kerels, ruimen netjes op
Gerda Herder

Harde werkers

Keurig werk, harde werkers, nette afwerking, kortom dik tevreden.
n van der Weide

Harde werkers

Keurig werk, harde werkers, nette afwerking, kortom dik tevreden.
Harde werkers
n van der Weide

Ik raad ze graag aan

Ze hebben een prachtig en goed dakje afgegeven. Ze waren erg vriendelijk en maakte tussendoor een ...
LEES MEER
Wendy Van der veer

Ik raad ze graag aan

Ze hebben een prachtig en goed dakje afgegeven. Ze waren erg vriendelijk en maakte tussendoor een paartje, maar namen hun werk wel serieus door hun goed aan te grenzen. Het zijn harde werkers. Ze namen vooral toen het af was nog even extra de tijd voor me.. Ze geven ook nog een 10 jaar garantie en dat is pas service en echt het geld waard. Het zijn toppers en ik raad ze graag bij jullie aan.
ik raad ze graag aan
Wendy Van der veer

Aardige meedenkende mensen

Floris en Wesley hebben en top service verleend. Dak van onze woonboot was tijdens een storm eraf gewaaid. ...
LEES MEER
Jan Aernoud van Eeken

Aardige meedenkende mensen

Floris en Wesley hebben en top service verleend. Dak van onze woonboot was tijdens een storm eraf gewaaid. Flotidak heeft snel en zeer vakkundig werk geleverd. Ook hele aardige en meedenkende mensen. Wij zijn hartstikke blij met ons mooie dak!
hele aardige en meedenkenden mensen
Jan Aernoud van Eeken

Dakbedekking laten vervangen

Dakbedekking laten vervangen op dak van 20 a 25 m2. L- vormig dak met ook nog hoogteverschillen, dus geen standaard ...
LEES MEER
Leendert Smidt

Dakbedekking laten vervangen

Dakbedekking laten vervangen op dak van 20 a 25 m2. L- vormig dak met ook nog hoogteverschillen, dus geen standaard dak. Wit bitumen laten plaatsen. Alles ziet er netjes en strak uit. Bedrijf reageert snel, komt afspraken na en werkt netjes. Vooralsnog dus dik tevreden!
Dakbedekking laten vervangen
Leendert Smidt

WAT IS DE STAAT VAN UW DAK?

Een lekkage ligt in 50% van de gevallen niet aan de dakbedekking.

Vergeet het periodiek onderhoud aan uw dak in Heerenveen niet

Ook in Heerenveen is regelmatig dakonderhoud essentieel. Door jaarlijks of eens per twee jaar uw dak te laten controleren, voorkomt u grote en vaak dure problemen. Onze specialisten verwijderen vuil, voorkomen stilstaand water en lekkages door tijdige reparaties of vernieuwingen van de dakbedekking.

Ook het legen van dakgoten nemen we voor u mee, zodat u niet zelf de ladder op hoeft.

Zoekt u een dakdekker in Heerenveen? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of vraag onze specialisten naar meer informatie en een offerte op maat.

Flotidak Dakdekkers Friesland
Zinken dakgoten

Dakgoten en Regenpijpen in Heerenveen

Op zoek naar een specialist voor het vernieuwen van zinken dakgoten of het plaatsen van elegante koperen regenpijpen in Heerenveen?

Flotidak is uw expert! Met meer dan 18 jaar ervaring in het vakmanschap van zink- en koperwerk. We beheersen alle technieken, van gevelbekleding tot dakgoten en hemelwaterafvoer.

Onze vakmensen zijn bedreven in buigen, knippen en solderen. Meer informatie nodig? Neem direct contact op met een van onze specialisten voor uw woning of bedrijfspand in Heerenveen.

Dakinspectie nodig in Heerenveen?

Benieuwd naar de staat van uw dak in Heerenveen? Vraag een vrijblijvende dakinspectie aan bij Flotidak. Voor slechts 75 euro krijgt u een gedetailleerd rapport met de gebreken en verbeterpunten van uw dak.

Kiest u ervoor de werkzaamheden door ons te laten uitvoeren? Dan wordt het inspectiebedrag in mindering gebracht op de eindfactuur. Zo is uw dakinspectie toch nog kosteloos.

Direct een offerte nodig voor een dakdekker in Heerenveen? Onze deskundigen zijn klaar om u te assisteren bij al uw dakproblemen in Heerenveen.

Flotidak Dakdekkers Friesland

OFFERTE NODIG VOOR EEN DAKDEKKER IN HEERENVEEN?

Beste Bezoeker

Wegens onvoorstelbare hoeveelheden regen in de laatste maanden kunnen wij helaas niet de service verlenen die u van ons gewend bent. Wanneer de weersomstandigheden het toelaten, doen wij er alles aan om u zo spoedig mogelijk te helpen. Wij danken u voor uw begrip.

Voor vragen kunt u ons bereiken op:
0517 222 025

Chat openen
1
Hulp nodig?
Vragen? Wij staan klaar voor u!
Gemakkelijk & snel antwoord op uw vraag.