DAKDEKKER
Drachten

Kwaliteit en Betrouwbaarheid Gegarandeerd

Dakdekkers in Leeuwarden met de Olde Hove op de achtergrond.

Uw Deskundige Dakdekker in Drachten

Heeft u een dakdekker in Drachten nodig? Dan is Flotidak de dakdekker voor u. Onze dakenspecialisten zijn namelijk in heel Friesland werkzaam. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen en vervangen van allerlei soorten dakbedekking, zink- en koperwerk. 

Denk bijvoorbeeld aan Bitumen dakbedekking of sedumdaken (groene daken).

Neem contact op met Flotidak voor vrijblijvend advies. We komen graag bij u in Drachten langs om de situatie te beoordelen en uw wensen te bespreken.

Dakdekker Drachten nodig?

De dakdekkers van Flotidak komen graag bij u in Drachten langs. Met ruim 45.000 inwoners is Drachten de op één na grootste stad van Friesland. In totaal staan er ruim 22.000 woningen in Drachten. Of u nu een nieuwbouwwoning heeft, of in een monumentaal pand woont. De dakdekkers van Flotidak staan voor u klaar, om ieder plat dak in Drachten te vernieuwen of vervangen.

Wilt u direct een offerte voor een dakdekker in Drachten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. 

Flotidak Dakdekkers Friesland

DAKWERKZAAMHEDEN DRACHTEN

Flotidak is uw ervaren dakdekker in Friesland. We zijn gespecialiseerd in reparaties, isolatie, renovatie en onderhoud van platte daken. Ook voor dakvervanging in Drachten kunt u bij Flotidak terecht.

dakdekker-friesland

DAKDEKKING

Uw dakbedekking vervangen, vernieuwen, of repareren? Dan bent u aan het juiste adres. Ook voor dakisolatie of zonnepanelen plaatsen.

dakdekker-flotidak

DAK INSPECTIE

Is uw dak aan vervanging toe? Dan wilt uw weten in welke mate en wat het gaat kosten? Een dakinspectie vertelt het u precies.

dakdekker-koper

ZINK- EN KOPERWERK

Zinken dakgotenof een koperen kraal? Bij Flotidak werken nog echte vakmensen die dit ambacht beheersen. Ontdek uw mogelijkheden!

Flotidak Dakdekkers Friesland

Wie is Flotidak Dakdekkers

Flotidak is de dakenspecialist van Friesland. We komen overal, ook in Drachten. Als full-service dakdekkersbedrijf staan we klaar voor alle servicegerichte aanvragen met betrekking tot platte daken. Van opbouw, tot renovatie en reparatie.

We werken alleen met kwaliteitsproducten. Daarom krijgt u als klant 10 jaar productgarantie.

Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in dakisolatie, dakinspectie, vervanging of vernieuwing van uw dakbedekking en het repareren van rotte plekken. Ook leggen we nieuwe daken aan, zoals bijvoorbeeld groene (sedum)daken.

ZOEKT U EEN DAKDEKKER IN DRACHTEN?
BEKIJK WAT WE VOOR U KUNNEN DOEN

BEOORDELINGEN

Klanten zijn tevreden over de professionele service en kwaliteit van Flotidak.nl bij het oplossen van diverse dakproblemen.

Vakkundig en snel opgelost

In 2017 het volledige dak van de garage laten vervangen na hevige lekkage. Vakkundig en snel opgelost, het ...
LEES MEER
J. Posthuma

Vakkundig en snel opgelost

In 2017 het volledige dak van de garage laten vervangen na hevige lekkage. Vakkundig en snel opgelost, het dak kan er weer 10 jaar tegenaan!
Vakkundig en snel opgelost
J. Posthuma

Flotte kerels, ruimen netjes op

  Floris en Jesse hebben ons dak met keihard werken weer helemaal in orde gemaakt. Flotte ...
LEES MEER
Gerda Herder

Flotte kerels, ruimen netjes op

  Floris en Jesse hebben ons dak met keihard werken weer helemaal in orde gemaakt. Flotte kerels, ruimen netjes op, en drinken gezellig (maar niet lang) een bakje mee.
Flotte kerels, ruimen netjes op
Gerda Herder

Harde werkers

Keurig werk, harde werkers, nette afwerking, kortom dik tevreden.
n van der Weide

Harde werkers

Keurig werk, harde werkers, nette afwerking, kortom dik tevreden.
Harde werkers
n van der Weide

Ik raad ze graag aan

Ze hebben een prachtig en goed dakje afgegeven. Ze waren erg vriendelijk en maakte tussendoor een ...
LEES MEER
Wendy Van der veer

Ik raad ze graag aan

Ze hebben een prachtig en goed dakje afgegeven. Ze waren erg vriendelijk en maakte tussendoor een paartje, maar namen hun werk wel serieus door hun goed aan te grenzen. Het zijn harde werkers. Ze namen vooral toen het af was nog even extra de tijd voor me.. Ze geven ook nog een 10 jaar garantie en dat is pas service en echt het geld waard. Het zijn toppers en ik raad ze graag bij jullie aan.
ik raad ze graag aan
Wendy Van der veer

Aardige meedenkende mensen

Floris en Wesley hebben en top service verleend. Dak van onze woonboot was tijdens een storm eraf gewaaid. ...
LEES MEER
Jan Aernoud van Eeken

Aardige meedenkende mensen

Floris en Wesley hebben en top service verleend. Dak van onze woonboot was tijdens een storm eraf gewaaid. Flotidak heeft snel en zeer vakkundig werk geleverd. Ook hele aardige en meedenkende mensen. Wij zijn hartstikke blij met ons mooie dak!
hele aardige en meedenkenden mensen
Jan Aernoud van Eeken

Dakbedekking laten vervangen

Dakbedekking laten vervangen op dak van 20 a 25 m2. L- vormig dak met ook nog hoogteverschillen, dus geen standaard ...
LEES MEER
Leendert Smidt

Dakbedekking laten vervangen

Dakbedekking laten vervangen op dak van 20 a 25 m2. L- vormig dak met ook nog hoogteverschillen, dus geen standaard dak. Wit bitumen laten plaatsen. Alles ziet er netjes en strak uit. Bedrijf reageert snel, komt afspraken na en werkt netjes. Vooralsnog dus dik tevreden!
Dakbedekking laten vervangen
Leendert Smidt

WAT IS DE STAAT VAN UW DAK?

Een lekkage ligt in 50% van de gevallen niet aan de dakbedekking.

Periodiek onderhoud aan uw dak in Drachten

Dakonderhoud is essentieel voor het behoud van daken. Het voorkomt niet alleen lekkages, maar verlengt ook de levensduur van uw dak in Drachten. Laat onderhoud in ieder geval tweejaarlijks plaatsvinden, voor optimaal behoud van uw dak. Sommige daken kunt u beter jaarlijks laten inspecteren, zoals bijvoorbeeld sedum daken. Zo voorkomt u vuil, stilstaand water en lekkages.

Staat er een dakdekker van Flotidak op uw dak voor periodiek onderhoud? Dan legen we ook direct de dakgoten voor u. U hoeft zelf de ladder niet meer op.

Bent u op zoek naar een dakdekker in Drachten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag, of sturen u een vrijblijvende offerte op maat toe.

Flotidak Dakdekkers Friesland
Zinken dakgoten

Dakgoten en Regenpijpen in Drachten

Flotidak is dé specialist in zink- en kopwerk aan uw dak. Ook voor het vernieuwen of onderhouden van uw zinken dakgoten kunt u dus op Flotidak vertrouwen. Wilt u liever koperen regenpijpen in Drachten laten plaatsen? Flotidak is de expert voor u en heeft alle kennis en vakmanschap in huis.

Met meer dan 18 jaar aan ervaring in het vakmanschap van zink- en koperwerk, staan we voor u klaar. Gevelbekleding, dakgoten, hemelwaterafvoer. We zijn van alle specialiteiten voorzien. 

Of het nu gaat om het buigen, knippen of solderen van uw zink- en koperwerk. Neem vandaag nog contact op met de experts van Flotidak. We komen graag bij uw woning of bedrijfspand in Drachten langs.

Dakinspectie in Drachten nodig?

Wilt u weten in welke conditie uw dak verkeerd? Vraag dan een vrijblijvende dakinspectie aan bij Flotidak. Voor slechts 75 euro krijgt u een gedetailleerd rapport. Hierin staan de gebreken en verbeterpunten van uw dak in Drachten.

Kiest u er daarna voor om de specialisten van Flotidak de gebreken te laten verhelpen? Dan brengen wij het inspectiebedrag in mindering op de eindfactuur. Dan wordt de dakinspectie kosteloos.

Wilt u liever direct een offerte voor een dakdekker in Drachten? Onze specialisten staan voor u klaar. We helpen u graag met al uw dakproblemen in Friesland.

Flotidak Dakdekkers Friesland

OFFERTE NODIG VOOR EEN DAKDEKKER IN DRACHTEN?

Beste Bezoeker

Wegens onvoorstelbare hoeveelheden regen in de laatste maanden kunnen wij helaas niet de service verlenen die u van ons gewend bent. Wanneer de weersomstandigheden het toelaten, doen wij er alles aan om u zo spoedig mogelijk te helpen. Wij danken u voor uw begrip.

Voor vragen kunt u ons bereiken op:
0517 222 025

Chat openen
1
Hulp nodig?
Vragen? Wij staan klaar voor u!
Gemakkelijk & snel antwoord op uw vraag.