Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling
Een offerte aangevraagd voor het platdak en dit door flotidak laten maken. Door het goede advies en een serieuze manier van werken door gemotiveerd personeel die weten waar ze over praten, is er wederom weer een stukje vakwerk afgeleverd. Mannen bedankt!
K Kooistra / 25-05-2023
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 5
Dakbedekking laten vervangen op dak van 20 a 25 m2. L- vormig dak met ook nog hoogteverschillen, dus geen standaard dak. Wit bitumen laten plaatsen. Alles ziet er netjes en strak uit. Bedrijf reageert snel, komt afspraken na en werkt netjes. Vooralsnog dus dik tevreden!
Leendert Smidt / 15-06-2022
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 5
Floris en Wesley hebben en top service verleend. Dak van onze woonboot was tijdens een storm eraf gewaaid. Flotidak heeft snel en zeer vakkundig werk geleverd. Ook hele aardige en meedenkende mensen. Wij zijn hartstikke blij met ons mooie dak!
Jan Aernoud van Eeken / 27-04-2022
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 5
Ze hebben een prachtig en goed dakje afgegeven. Ze waren erg vriendelijk en maakte tussendoor een praatje, maar namen hun werk wel serieus door hun goed aan te grenzen. Het zijn harde werkers. Ze namen vooral toen het af was nog even extra de tijd voor me... Ze geven ook nog een 10 jaar garantie en dat is pas service en echt het geld waard.. Het zijn toppers en ik raad ze graag bij jullie aan..
Wendy Van der veer / 03-07-2021
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 4
Keurig werk, harde werkers, nette afwerking, kortom dik tevreden.
n van der Weide / 02-07-2021
Aanbeveling Ja
Floris en Jesse hebben ons dak met keihard werken weer helemaal in orde gemaakt. Flotte kerels, ruimen netjes op, en drinken gezellig (maar niet lang) een bakje mee.
Gerda Herder / 03-05-2021
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 4.5
In 2017 het volledige dak van de garage laten vervangen na hevige lekkage. Vakkundig en snel opgelost, het dak kan er weer 10 jaar tegenaan!
J. Posthuma / 20-04-2021
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 5